THIS IS MULTIDIMENSIONALITY

Discovering multidimensionality is discovering yourself. It is connecting with the most powerful source in this universe: you and all that you are. It’s aligning the you from higher dimensions, with the you right here on earth. It is the total and complete embodiment of yourself. A multidimensional energy transmission supports you to experience your own unique totality and step into this potential.

ALLES IN HET UNIVERSUM BESTAAT UIT ENERGIE EN FREQUENTIES.

WE ARE IN AN OCEAN OF ENERGY.

Binnen deze oceaan van energie kun je verschillende dimensies onderscheiden. Dit is een specifiek bereik van frequenties. Je kunt het ook omschrijven als een laag van bewustzijn. Zo leven wij als mens op de aarde in de derde dimensie en zijn wij nu, via de vierde dimensie, onderweg naar de vijfde dimensie. Dit noemen we het ascentieproces: het opstijgen van de totale aarde en haar bewoners in frequentie en dimensie.

Het bewustzijn van onze Human Being is geankerd in de vierde dimensie: de dimensie die wordt gekenmerkt door tijd en ruimte. Onze ziel heeft echter bewustzijn in al deze verschillende lagen / dimensies. In elke dimensie is een deeltje van onze ziel aanwezig, dit noemen we een Higher Being. Je kunt dit zien als een versie van jou, een hogere zelf, die in hogere frequenties aanwezig is. Al deze deeltjes samen, al jouw Higher Beings, vormen één geheel.

Het gaat er binnen multidimensionaliteit om jouw Human Being en Higher Being met elkaar samen te laten werken. Door hierbij een sterke uitlijning te creëren, vindt er een energiestroom tussen beide plaats, waardoor je deze hogere frequenties naar aarde haalt. Dit draagt bij aan het leven van jouw persoonlijke en collectieve zielsmissie, en gezamenlijk aan het ascentieproces van de aarde.

THIS IS A MULTIDIMENSIONAL TRANSMISSION.

Een transmissie kan een uitwisseling tussen energiefrequenties (dimensies) of tussen twee andere energiepunten zijn, in de breedste zin van het woord. Als het gaat om een multidimensionale energietransmissie, dan wordt er gewerkt met twee stromingen van energie.

Allereerst de multidimensionale energie. Die alle delen van jouw zijn verbindt met het zielsdeel in jouw Human Being, dat wat jij belichaamt. Die energie stroomt vanuit het multidimensionale veld naar jouw Human Being toe, waar het jouw frequentie enorm verhoogt en allerlei processen in werking zet. Daarnaast activeert het de aardse levensenergie in jou. Deze energie stroomt naar alle blokkades in het lichaam en/of emotionele systeem.

THE POWER OF TRANSMISSIONS.

In een energietransmissie worden zo de twee aspecten van jouw zijn verbonden: jouw Human Being en jouw Higher Being. Hierbij wordt de grootste universele kennis en helende energie van jouw Higher Being gebruikt om in jouw Human Being te integreren. Een multidimensionale energietransmissie heeft de mogelijk volgende effecten:

  • Ontvangen van inzichten
  • Wissen van alle niet-dienende conditioneringen
  • Als vanzelf maken van keuzes voor het leven van je zielsmissie
  • Diepe healing tot in de kern van jouw zijn
  • Verhoging van bewustzijn

In de klassieke vorm van transmissie vindt dit plaats in een (groeps)sessie op de mat, waarbij muziek gebruikt wordt om de energiefrequenties kracht bij te zetten. Een energietransmissie kan echter ontelbaar veel verschillende vormen hebben: creatie, kunst, zang, spreken of meer vormen van energie-uitwisseling tussen personen zoals in bedrijfsstructuren, overheid, zorg of sociaal maatschappelijk werk.

EXPERIENCE THE MAGIC OF MULTIDIMENSIONAL ENERGY TRANSMISSIONS YOURSELF.