THE MET MASTER LEVEL

A transformative journey to become an oficial certified MET-facilitator that embodies the essence of higher dimensions, under the experienced guidance of the personal embodiment of multidimensionality: Zara Jula.

JAAROPLEIDING MULTIDIMENSIONAL EMBODIMENT & TRANSMISSION.

HET MASTER LEVEL VAN MULTIDIMENSIONALITEIT.

De Multidimensional Embodiment & Transmission is een jaaropleiding waarin je opgeleid wordt tot facilitator op het hoogste master level van multidimensionaliteit.

In deze opleiding komen alle lagen van energie(werk) samen. Van de aardse energie tot de enorme potentie van het multidimensionale veld. Dieper dan dit gaat het niet.

Het is een opleiding voor the leadership of the new earth. Oftewel: (wo)men die een enorme bijdrage willen leveren aan de quantum leap waar we nu met de aarde in zitten.

Wo(men) die klaar zijn om een persoonlijke en diep transformerende reis te maken om zelf multidimensionaliteit volledig te belichamen. Die willen werken met frequenties en transmissies op hun eigen, authentieke manier. En zo dezelfde transformatie voor anderen willen faciliteren.

Met één gezamenlijk doel: to help each and everyone of us fulfill our own soul’s mission and raise the collective consciousness on earth.

UPCOMING MET CLASSES

1st GROUP JANUARY 2023 - IN PROCESS

Start: januari 2023
Live week: 30 april – 6 mei, Ibiza
Afstuderen: januari 2024

2nd GROUP JUNE 2023 - IN PROCESS

Start: juni 2023
Live kick-off: 17 juni 2023, Nederland
Live week: 2 – 8 oktober 2023, Portugal
Afstuderen: juni 2024

3rd GROUP JANUARY 2024 - FULL

Start: januari 2024
Live kick-off: 11 januari 2024, Nederland
Live week: 26 mei – 1 juni 2024, Portugal
Afstuderen: januari 2025

4th GROUP SEPTEMBER 2024 - NOW OPEN FOR REGISTRATION

Start: september 2024
Live kick-off: NTB
Live week: 11 – 17 november 2024, Portugal
Afstuderen: augustus 2025

INSPIRED TO BE A MET-FACILITATOR?

Do you feel the call to join the MET-collective and become a certified multidimensional embodied facilitator? Vul je gegevens in en je ontvangt de brochure met alle informatie over de opleiding en de stappen om je aan te melden. Daarnaast ontvang je ook een audio met mondelinge toelichting van leading founder Zara Jula, waarin je de energie van Zara en het MET-veld voelt doorstromen. Please check your spam box!