THE MET MISSION AND VISION

Multidimensionality is at the core of our world. It’s our mission to unlock high frequencies in each individual on earth, guiding people to embody the essence of higher dimensions. Together with our certified MET-facilitators, we create a ripple effect of profound change, unleashing the power of multidimensionality and elevating the collective consciousness.

WHY WE ARE HERE

LEADING AUTHORITY IN MULTIDIMENSIONALITY.

De missie van het MET Instituut is om de absolute autoriteit te zijn op het gebied van multidimensionaliteit. Als opleidingsinstituut bieden wij geselecteerde studenten een uitgebreid opleidingsprogramma van één jaar om zich te ontwikkelen tot facilitator van kwalitatief en diepgaand energiewerk.

Wij bieden het MET keurmerk aan voor gecertificeerde facilitators, waaraan ontvangers van energietransmissies door ons opgeleide facilitators kunnen herkennen, die werken aan de hand van de kernwaarden van MET. Tot slot streven wij naar het informeren van het grote publiek over multidimensionaliteit en energietransmissies.

CREATING A MASSIVE SHIFT IN CONSCIOUSNESS.

Het is de visie van het MET instituut om de kwaliteit binnen multidimensionaliteit te waarborgen en als visionair het gehele veld naar een hoger niveau te tillen. Wij zien dat in de wereld steeds meer mensen zich openen voor multidimensionaliteit en hiermee enorme persoonlijke transformatie en groei doormaken.

Door onze teachings en guidance streven we ernaar in ieder hogere frequenties te unlocken, voor leven in alignment met je ware purpose en zielsmissie, en uiteindelijk een enorme shift in het collectieve bewustzijn te realiseren. 

JOIN US ON A TRANSFORMATIVE JOURNEY OF ALIGNING WITH YOUR TRUE PURPOSE AS A MET-FACILITATOR.

THIS IS ZARA JULA

MULTIDIMENSIONALITY EXPERT, TEACHER & LEADING FOUNDER MET 

Geboren met een multidimensionaal bewustzijn, is het de allergrootste missie van Zara Jula om mensen te verbinden met het multidimensionale veld.

Ze gelooft erin dat het leven op aarde gaat om de uitlijning tussen jouw Human Being en Higher Being. In contact met deze energie uit hogere dimensies, krijgt het leven op aarde de grootste en hoogste vervulling. 

Zara is de letterlijke embodiment van multidimensionaliteit. Haar zoektocht naar guidance in het leven met een multidimensionaal bewustzijn bracht haar geen teachers, opleidingen of boeken die haar verder konden helpen.

Het was een enorme reis: fysiek op aarde én door alle dimensies. Zo werd zij opgeleid door het universum om multidimensionaliteit en alles wat daarbij hoort tot in de diepte te ervaren en begrijpen. Nu vervult zij deze gidsende rol voor anderen.

Zara staat bekend om haar teachings met ware vernieuwende diepgang, waar zovelen al jaren naar op zoek zijn. Zara inspireert duizenden mensen via haar IN SPIRIT podcast, boek, Instagram, en heeft vele transformaties in gang gezet tijdens de Portal events en de IN SPIRIT trainingen.

Het is de grootste gave van Zara om hogere frequenties in jou te unlocken. Als teacher and leading founder van de MET opleiding begeleidt ze studenten om volledig in hun allerhoogste, multidimensionale potentie te stappen. Met het ripple effect van al deze facilitators op allerlei verschillende plekken in de maatschappij, maakt zij haar zielsmissie meer dan werkelijkheid op aarde.